Samsung дефинитивно развива и гејминг смартфон

Објавено на 24.07.2018 во НовостиSamsung дефинитивно развива и гејминг смартфон

Samsung Mobile се поблиску е до креирање на нов специјализиран смартфон за гејминг кој ќе биде одговор на се поголемата побарувачка за оваа специфична категорија на пазарот, следејќи ги потезите на Xiaomi, Asus и ZTE.

Исто така се поизвесно е дека гејминг смартфонот на Samsung ќе го носи заштитеното име Galaxy X кое досега се мислеше дека ќе се користи за иновативниот смартфон на преклоп со флексибилен P-OLED дисплеј.

За гејминг смартфонот Samsung Galaxy X засега  е познато дека ќе работи со осум-јадрен Snapdragon 845 процесор, ќе има голем Infinity дисплеј со издржлива батерија и цврста шасија.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}