OneDrive за Android ќе се отклучува со отпечаток од прст

Објавено на 29.07.2018 во НовостиOneDrive за Android ќе се отклучува со отпечаток од прст

Microsoft ја надгради мобилната апликација OneDrive за Android која сега има одлична безбедносна функција со која корисниците ќе може на многу повисоко ниво да ги заштитат складираните податоци и фајлови.

Сега OneDrive за Android ќе може да ја отклучувате со отпечаток од прст и никој друг нема да може да влезе во апликацијата, па дури и да ви го пробие безбедносниот пин.

Секако, за користење на овој новитет на OneDrive потребно е вашиот Android смартфон да располага со скенер за отпечатоци.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}