Apple сака да направи револуција со нов автомобил

Објавено на 17.08.2018 во НовостиApple сака да направи револуција со нов автомобил

Светскиот технолошки џин ќе понуди свој автомобил за 5 години, тврди Минг Чи Куо, кој е етаблиран експерт за технологија, кој секогаш точно ги предвидува тековите на иновациите во технологијата. Тој смета дека Apple Car излегува од 2023 до 2025 година, чија цел е да воведе револуција во светот на автомобилите, како што тоа го направи со првиот iPhone во 2007 година.

Моментално се прават големи промени во областа на автомобилската индустрија, со помош на вештачката интелигенција и проширената реалност. Куо е сигурен дека Apple е компанија што соодветно ќе ги спои хардверот, софтверот и другите услуги за ефикасна употреба. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}