Нови рендери за камерата на Huawei Mate 20 и малиот засек

Објавено на 21.08.2018 во НовостиНови рендери за камерата на Huawei Mate 20 и малиот засек

Huawei не изненади со тројната камера кај P20 Pro, а сега изгледа дека планира да не изненади со четворна камера кај Mate 20 серијата. Навистина е големо постигнување да вградите четири камери од задната страна на телефонот.

Сега останува да видиме каков ефект и квалитет ќе се постигне со четирите камери во сегментот на фотографиите. Не сме сигурни дали Huawei има планови да вгради четири камери, со оглед на тоа што овие рендери не се официјални. Mate 20 сега ќе има повторно засек, но многу помал во споредба со оној од минатиот пат. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}