Apple открива нов микс на бои за Apple Watch Series 3 и 4

Објавено на 13.09.2018 во НовостиApple открива нов микс на бои за Apple Watch Series 3 и 4

Веднаш после најавувањето на Apple Watch Series 4, Apple ги откри и новите бои на Apple Watch.

За време на септемврискиот евент Apple ги откри новите бои и стилови на ременчиња од смартчасовникот.

И покрај големите бои од новата понуда на Applе, нараквиците се компатибилни една со друга дури и со постарите уреди од 38мм и новите од 40мм, како и поголемите од 42мм и 44мм.

Sport Band на Apple сега го има во Nectarine, Blue Horizon, и Lavender Gray боите.

Sport Loop ќе биде достапен во Nectarine, Cape Cod Blue, Indigo, Hibiscus, и Storm Gray боите.

За оние што ги сакаат новите нараквици на Apple, Sport Band и Sport Loop ќе чинат по 50 долари, додека Milanese Loops, Leather Loops, и Leather Buckles ќе бидат 150 долари. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}