Honor има големи амбиции, топ 3 во светот до 2022

Објавено на 14.09.2018 во НовостиHonor има големи амбиции, топ 3 во светот до 2022

Ако им веруваме на Huawei, тогаш за четири години треба да бидат лидери на пазарот на смартфони. Honor споделува исти вредности и амбиции, кој може да биде на второ или трето место ако продолжи вака како досега. 

Huawei навистина на дело покажа што се амбиции, кој во последниот квартал го надминаа и Apple. Што се однесува до Honor, уредите на подбрендот на Huawei е се повеќе популарен, кој нуди добра комбинација од моќни хардвери и поволни цени во споредба со конкуренцијата. Аналитичарите прогнозираат понатамошен и голем раст во иднина за Honor и веруваат дека во блиска иднина би можеле да влезат во топ 5 смартфоните во светот, а до 2022 година да се пробијат меѓу трите најголеми брендови на смартфони. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}