Samsung ќе лансира нов „4x fun“ уред на 11 октомври

Објавено на 14.09.2018 во НовостиSamsung ќе лансира нов „4x fun“ уред на 11 октомври

Samsung веќе ги лансираше најважните продукти. На почетокот на годината го имаше новиот модел од Galaxy S серијата, а неодамна го имавме новиот од Galaxy Note серијата и нов смартчасовник. 

Јужнокорејската компанија само што го најави новиот Galaxy евент за 11 октомври, само два дена откако Google ги откри новите Pixel телефони. Поканата од Samsung не кажува воопшто што планира компанијата да презентира на 11 октомври, освен тоа што ќе „донесе повеќе начини за да се изразите, сега повеќе од било кога порано“. На поканата пишува дека може да ја „сликата забавата со Samsung како што компанијата ќе лансира нов уред“. “4x fun” би можело да значи дека Samsung ќе лансира смартфон-камера.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}