Фото - Откриени боите на Google Pixel 3

Објавено на 15.09.2018 во НовостиФото - Откриени боите на Google Pixel 3

Google го објави првиот „тизер“ како најава за претстојните нови смартфони на Pixel 3 серијата, а од него највидливи се трагите за дизајнот, односно за боите на маската. Pixel 3 ќе биде изработен од квалитетни материјали на стакло и алуминиум, па така дводелната маска ќе има две бои.

Основата на маската на Pixel 3 ќе биде во бела боја, додека пак панелот на задната страна ќе биде обоен во сиво, црно и светло зелено.

Засега првиот тизер на Google не ја открива целата слика за тоа како ќе изгледа Pixel 3, што остава простор за исчекување до официјалната промоција и откривање на сите детали.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}