Silver верзијата на Samsung Galaxy Note 9 доаѓа и во Европа

Објавено на 16.09.2018 во НовостиSilver верзијата на Samsung Galaxy Note 9 доаѓа и во Европа

Samsung Mobile во период кога Apple ги лансираше своите нови смартфони реши да настапи со веќе добро проверената тактика, а тоа е својот последен хит уред да го понуди во нова боја и така одново да привлече нови корисници.

Станува збор за Silver верзијата на премиум фаблетот Samsung Galaxy Note 9 која првично беше планирана за американскиот пазар, сега се открива дека ќе биде наскоро достапна на глобално ниво, односно дека ќе се продава и во Европа во повеќе земји. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}