Со гифови ќе се допишувате и на Instagram

Објавено на 21.09.2018 во НовостиСо гифови ќе се допишувате и на Instagram

Instagram како социјална мрежа со најголем раст во изминатиот период, постојано воведува нови услуги и функции за своите корисници. Сега, во новата верзија на Instagram се додава и можноста при директно допишување да користите и гифови од база со голем избор на изрази.

Instagram со поддршка на GIPHY ќе обезбеди квалитетна понуда на гифови за своите корисници, а надградбата треба да се комплетира во наредните неколку денови, додека пак голем број на профили веќе го имаат новитетот на располагање.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}