Првиот флексибилен смартфон на Huawei ќе има 5G мрежа

Објавено на 21.09.2018 во НовостиПрвиот флексибилен смартфон на Huawei ќе има 5G мрежа

Huawei е подготвен да го надмине актуелниот статус-кво во мобилната индустрија кој постои веќе неколку години и веќе од 2019-та да лансира нов вид на смартфон со екран кој ќе биде флексибилен и ќе се превиткува, додека пак истовремено истиот ќе биде и меѓу првите со најиновативната 5G мобилна мрежа.

Новата генерација на Huawei смартфони од премиум класата со големата поддршка за 5G мрежата целосно ќе биде подготвена за идните комуникациски достигнувања, а ваквата решителност ќе ги поттикне и конкурентите да развијат сопствен мобилен уред кој ќе биде компетитивен.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}