Google Feed прерасна во Google Discover - што е разликата?

Објавено на 25.09.2018 во НовостиGoogle Feed прерасна во Google Discover - што е разликата?

Google многу често ги ребрендира своите стотици видови на онлајн сервиси на кои потоа им додава и делумно нови функции или пак целосно ги укинува или спојува во една апликација.

Нешто слично направи со Google Feed сервисот кој сега е преименуван во Google Discover и во суштина функционира слично како и претходно но, со неколку новитети.

Google Discover се наоѓа во самата Google апликација, а може да се активира и од веб сајтот Google.com. Со Google Discover може да откривате информации за најразлични видови на теми, да добивате вести, известувања и новитети, а може да додавате голем број на информативни картички. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}