Прошетајте се низ гаражата каде што се формираше Google

Објавено на 01.10.2018 во НовостиПрошетајте се низ гаражата каде што се формираше Google

За својот 20 роденден, Google одлучи да прослави на носталгичен начин, со тоа што ќе не прошета низ својата гаража. Се потсетиле на времето кога Сергеј Брин и Лери Пејџ во малата гаража во Менло Парк го смислиле првиот Google и ја основале компанијата.

Сите што сакаат да видат како тоа изгледало во 1998 година, или едноставно сакаат да се потсетат на другите времиња што поминаа, може да се прошетаат низ нивната гаража благодарение на Google Street View.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}