Apple брзо го реши проблемот со полнењето на iPhone XS

Објавено на 09.10.2018 во НовостиApple брзо го реши проблемот со полнењето на iPhone XS

Apple преку брза софтверска надградба го реши проблемот со полнење на батеријата кај дел од моделите на неодамна претставените смартфони iPhone Xs и iPhone Xs Max.

Со надградбата на софтверот iOs 12.0.1 се надминува проблемот со полнење на батеријата на iPhone Xs и iPhone Xs Max и истата не зафаќа голем простор бидејќи се однесува само на овој специфичен сегмент во менаџирање на батеријата и енергијата. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}