Најголемите иновации на Pixel 3 преку видеа

Објавено на 09.10.2018 во НовостиНајголемите иновации на Pixel 3 преку видеа

Google Pixel 3 и Pixel 3 XL сега се официјално претставени и може да извршите преднарачка за нив. Pixel 3 и неговиот 5.5-инчен дисплеј ќе ве чинат 799 долари за верзијата со 64GB, додека варијантата со 128GB изнесува 899 долари. 6.3-инчениот Pixel 3 XL е моментално достапен само со 64GB за цена од 899 долари. Вашите опции за боја се црна, бела и розева. 

Google објави многу видеа, со цел да ги презентира сликовито своите иновации: Selfie Cam, Call Screen, Top Shot и друго:

Видеото за безжично полнење:

Top Shot режимот за фотографирање:

Google Lens:

Group Selfie Cam:

Do Not Disturb:

Како најлесно да се префрлите од Apple на Pixel 3:

Со помош на Google Assistant може да откриете кој ве повикува и зошто:

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}