Sony Xperia XZ3 ја доби првата софтверска надградба

Објавено на 10.10.2018 во НовостиSony Xperia XZ3 ја доби првата софтверска надградба

Sony Xperia XZ3 од својот пласман досега ја добива првата софтверска надградба. Во пакетот кој тежи 487 MB, Sony Xperia XZ3 ќе биде надграден со сите нови безбедносни закрпи со што смартфонот е гарантирано дека ќе се заштити од потенцијални хакерски закани и искористување на софтверски недостатоци.

Со оглед на тежината на самата софтверска надградба Sony Xperia XZ3 исто така добива и помали подобрувања на генералните перформанси покрај безбедносните закрпи и заштити. Надградбата за Sony Xperia XZ3 треба да пристигне кај сите корисници до крајот на оваа недела.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}