Видео: Honor Magic 2 ќе има „магичен“ слајдер

Објавено на 11.10.2018 во НовостиВидео: Honor Magic 2 ќе има „магичен“ слајдер

Huawei ќе демонстрира нов концепт во дизајнот претставен преку претстојниот иновативен смартфон Honor Magic 2. Овој нов уред ќе има специфичен слајдер кој ќе служи за извлекување на селфи камерата.

На тој начин Honor Magic 2 и со целосна искористеност на предната површина на екранот сепак, ќе има дополнителен механизам за извлекување на селфи камерата. Со тоа Full дисплејот ќе нема потреба од засек на врвот бидејќи селфи камерата дополнително ќе се извлекува.

Honor Magic 2 ќе биде официјално претставен на 31 октомври кога ќе бидат познати сите детали околу неговите спецификации, цена и функции.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}