Видео: Блокчејн смартфонот HTC Exodus доаѓа наскоро

Објавено на 13.10.2018 во НовостиВидео: Блокчејн смартфонот HTC Exodus доаѓа наскоро

HTC на 22 октомври ќе го претстави првиот смартфон базиран на Blockchain технологија со што се очекува да понуди голем број на атрактивни софтверски иновации, поголема безбедност и заштита на приватноста и податоците на корисниците, и подобра поврзаност.

HTC познато е дека полека го намалува фокусот на лансирање голем број на смартфони на годишно ниво, па затоа се посветува на иновативни модели како HTC Exodus кој сигурно ќе привлече големо вниамние од јавноста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.22

A post shared by Official HTC EXODUS (@htc.exodus) on Oct 12, 2018 at 10:12am PDT

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}