Xiaomi прави наследник на гејмерскиот смартфон Black Shark

Објавено на 13.10.2018 во НовостиXiaomi прави наследник на гејмерскиот смартфон Black Shark

Xiaomi очигледно е задоволен од успехот на нивниот прв специјализиран смартфон Xiaomi Black Shark 2 наменет за мобилен гејминг, па така веќе подготвува негов наследник кој треба да донесе нова генерација на хардвер за уште подобри перформанси и поддршка за модерните мобилни игри кои имаат се поголеми визуелни стандарди.

Xiaomi Black Shark 2 се појави за прв пат на видео од корисник од Кина кој најверојатно успеал преку внатрешни извори да го добие прототипот на тестирање. Од видеото се гледа интересен и моќен дизајн на Xiaomi Black Shark 2, па останува уште да се откријат и неговите спецификации и што се ќе може да понуди.

 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}