Google Chrome ќе има систем за Explore на Android

Објавено на 14.10.2018 во НовостиGoogle Chrome ќе има систем за Explore на Android

Google Chrome моблната апликација за Android наскоро ќе додаде нов систем Explore за пронаоѓање на корисни елементи од интернет сферата поделни во неколку категории со цел да му се олесни на корисникот процесот на пребарување.

Explore UI na Chrome за Android има одлична систематизација која е доста прегледна со оглед дека е примената на смартфон каде има ограничен простор во однос на десктоп верзијата на интернет прелистувачот.

Explore менито на Chrome за Android засега е во бета фаза на тестирање и секој корисник може да види како функционира новото мени со категории и да даде свој придонес во негов развој. Засега нема информации кога Google ќе го вметне Explore менито за мобилната верзија на Chrome за Android.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}