Ричард Ју од Huawei потврдува 5G телефон на преклоп за 2019

Објавено на 20.10.2018 во НовостиРичард Ју од Huawei потврдува 5G телефон на преклоп за 2019

Huawei целосно ја откри Mate 20 серијата на почетокот на оваа недела, при што Ричард Ју, извршниот директор на компанијата, потврди дека ќе излезе новиот Huawei телефон на преклоп, што ќе пристигне следната година.

Ју спомна и дека новиот уред ќе има поддршка за 5G безжична технологија. Минатиот месец, директорот на Huawei даде и коментар за германскиот весник Die Welt дека телефоните на преклоп ќе ги заменат компјутерите. Причината е тоа што ќе може да се преклопат и да ги ставиме во џеб, а кога ќе ги извадиме добиваме голем дисплеј. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}