Протече инфо за RAM меморијата на Huawei P30 Pro

Објавено на 26.10.2018 во НовостиПротече инфо за RAM меморијата на Huawei P30 Pro

Претходно пишувавме дека P30 серијата на Huawei ќе пристигне во јуни, 2019 година, кога ќе биде презентиран и првиот 5G модел од кинеската компанија.

5G моделот најверојатно ќе биде Huawei P30 Pro, за кого на табеларниот приказ можеме да видиме дека ќе биде со 12GB RAM меморија.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}