Motorola Moto G7 би можел наскоро да биде лансиран со wireless полнење

Објавено на 04.11.2018 во НовостиMotorola Moto G7 би можел наскоро да биде лансиран со wireless полнење

Motorola се уште нема серија на смартфони со фабрички вградена можност за wireless полнење. Наместо тоа, досега имаше специјално наменет „школка уред“ што овозможуваше повеќе функционалности за својата модуларна G серија. Најновата регистрација на продукт од страна на Motorola потврдува дека би можела да има промени со следниот модел на смартфон.

Новото лежиште Moto Qi wireless полнење се појави на интернет со 10W полнач, што беше објавено од ликстерот Роланд Квант. Според него концептот би бил елегантен и во пакет со телефонот, со мека површина што не се лизга и LED индикатор за полнење. Moto Mod школката е иновација стара веќе две години, која дефинитивно дава резултати. Се уште не е ништо официјално, но новата wireless можност се очекува со откривањето на новиот Moto G7, кој се очекува да пристигне во првата четвртина на 2019 година.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}