Тектонски поместувања од иновациите на Samsung

Објавено на 08.11.2018 во НовостиТектонски поместувања од иновациите на Samsung

Настанот од вчера на Samsung беше близу оној кога Стив Џобс прв пат го откри Apple iPhone во 2007 година. Замислете ги сега бизнис корисниците со сите овие можности. Три апликации ќе може да бидат отворени истовремено, овозможувајќи чист мулти-таскинг за корисниците. Апликациите нема да мора да ги затварате за да отварате нови. 

Доколку го гледавте целиот настан во живо, сигурни сме дека сте го добиле истото чувство како она што до ден денес го гледаме на YouTube- како Џобс го презентираше првиот смартфон со дисплеј на допир во светот. Со масовно производство на новиот смартфон на преклоп, од Samsung се очекува да почне за неколку месеци.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}