Xiaomi го најави евентот за Њујорк, сака да се развие во Америка

Објавено на 10.11.2018 во НовостиXiaomi го најави евентот за Њујорк, сака да се развие во Америка

Откако беше основана компанијата во април 2010, Xiaomi најави и доживеа експлозивен раст, кој прерасна во четврт производител на смартфони во светот. Сето ова беше постигнато без присуство на американскиот пазар. Изгледа дека сега тоа ќе се промени и кинескиот производител сака да влезе во американскиот пазар.

Преку Reddit, Xiaomi најави дека ќе одржи настан во Њујорк. на 8 декември. Се уште не е позната точната локација и времето, но кинескиот бренд тврди дека ова ќе биде „најголемата забава досега“(biggest party yet). Xiaomi тврди дека ќе ги презентира своите „најнови и најдобри“ продукти, додека оние што присуствувале исто така ќе се сретнат со американски компании и гости, како и некои популарни личности.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}