One UI (Android 9 Pie) интерфејсот ќе се имплементира во јануари

Објавено на 16.11.2018 во AndroidOne UI (Android 9 Pie) интерфејсот ќе се имплементира во јануари

Минатата недела Samsung го најави својот нов One UI, базиран на Android 9 Pie. Надградбата прво ќе биде лансирана за Galaxy Note 9 и Galaxy S9 дуото во јануари. Јужнококорејскот гигант веќе потврди дека софтверот ќе биде пуштен за постари уреди, но не ни соопшти дата.

Новиот One UI кориснички интерфејс содржи целосна промена, лоцирајќи ја целата важна содржина на долната половина од дисплејот, оставајќи ја горната половина за гледање. Иконките се надградени и променети и on-screen копчињата ќе ги има заедно со Dark Mode режимот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}