Samsung Galaxy Note 9 доаѓа на 23 ноември во бела боја

Објавено на 19.11.2018 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 доаѓа на 23 ноември во бела боја

Samsung ќе лансира нова бела верзија на Galaxy Note 9, за која имавме слика пред некој ден, но немавме информации кога ќе пристигне. Samsung Taiwan ја потврди белата верзија на Samsung Galaxy Note 9 дека ќе биде лансирана на пазарот на 23 ноември, што значи за 4 дена. 

Кога ќе пристигне кај нас, се уште немаме информации дали ќе биде на истата дата или подоцна. Белиот Galaxy Note 9 доаѓа со бел S Pen, и тоа е единственото нешто по што се разликува од другите Note 9 модели. Белиот Galaxy Note 9 ќе чини исто како и другите верзии, што значи дека нема да мора да се грижите околу тоа. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}