Samsung ќе има верзија на S10 со рамен дисплеј

Објавено на 21.11.2018 во НовостиSamsung ќе има верзија на S10 со рамен дисплеј

Рамните дисплеи беа дел од линијата уште на почетоците на Galaxy S, но сега повторно ќе ги има. Само што овој пат ќе бидат со некои спецификации плус. Samsung е препознатлив по неговите странични рабови, но сега Galaxy S10 ќе го има и во една верзија со рамен дисплеј.

Новите верзии на Samsung за почетокот на 2019 година ќе бидат една со заоблен, друга со рамен дисплеј и трета со премиум 6,2 инчен екран. Ова ќе биде малку чудно со рамниот екран, но сигурни сме дека ќе има добра цена и дека веднаш ќе се распродаде, затоа што Samsung сепак ги имаат најдобрите дисплеи на пазарот. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}