Ова е најпродаваната игра во 2018 година

Објавено на 23.11.2018 во ИгриОва е најпродаваната игра во 2018 година

Иако е претставена на почетокот на октомври, Call of Duty: Black Ops 4 е најпродавана игра на годината. Многумина ќе сакаат да подарат игра под божиќната елка, затоа мора да знаеме која е најпродаваната игра за 2018 година. 

Според извештајот на NDP Group, Call of Duty: Black Ops 4 е најпродаваната игра не само во октомври, туку и во цела 2018 година. Ова е осмото најуспешно лансирано издание на видео игра во американската историја за последните 12 месеци. Прашање е само дали Black Ops 4 ќе го дочека крајот на годината како најпродавана игра, затоа што и се заканува Red Dead Redemption 2, која е на второто место. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}