Имате ли проблеми со Instagram и Facebook? Не сте единствени

Објавено на 03.12.2018 во НовостиИмате ли проблеми со Instagram и Facebook? Не сте единствени

Корисниците на Facebook и Instagram повторно ги губат нервите поради проблемите од социјалните мрежи. Апликациите на мобилните телефони изгледа како да функционираат, но на компјутерите е речиси невозможно да им се пристапи.

Корисниците јавуваат дека кога се одлогирани од своите профили не може повторно да се логираат и не можат да ги променат лозинките, ниту да ги прегледуваат објавите од пријателите. Како по обичај, од Facebook не ги коментираат проблемите што се најизразени во САД и Европа, но затоа корисниците не ги штедат своите крикити на TwitterПрочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}