После Google+, се гаси уште еден сервис на Google

Објавено на 03.12.2018 во НовостиПосле Google+, се гаси уште еден сервис на Google

Гасењето на Google+ не беше никакво изненадување. Уште од самиот почеток Google+ не се наметна како алтернатива на Facebook и релативно мал број на луѓе редовно го користеа.

Изгледа дека во Google се спремаат за гасење на уште еден сервис, а тоа би можело да влијае врз многу луѓе ширум светот. Наводно Google ќе го згасне својот сервис за размена на пораки и видеа - Hangouts. Тоа најверојатно ќе се однесува само за приватните корисници, додека за бизнис корисниците останува.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}