Huawei изненаден од успехот на Honor на Black Friday

Објавено на 03.12.2018 во НовостиHuawei изненаден од успехот на Honor на Black Friday

Huawei е во одредена мера изненаден од големиот успех на суб брендот Honor кој стана еден од најуспешните според продажбата на Black Friday и тоа на сите три клучни пазари во Азија, Европа и САД.

Според најновите статистики Honor брендот на телефони е најпопуларен на познатиот ден за шопинг и се наоѓа на првото место на Топ 10 листата на Amazon за онлајн продажба. Во Западна Европа Honor смартфоните бележат раст од импресивни 250% во однос на Black Friday пред две години.

Од целата палета најдобро во продажбата поминал Huawei Honor 9 Lite со цена од 150 до 200 евра за што нуди многу квалитетни компоненти и перформанси кои се на исто рамниште како и многу конкуренти во високите класи.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}