Apple Music ќе се слуша и на Android таблети

Објавено на 04.12.2018 во НовостиApple Music ќе се слуша и на Android таблети

По навистина долго исчекување, Apple се реши да лансира специјална верзија на апликацијата Apple Music наменета за Android таблетите со што корисниците ќе добијат многу поквалитетен сервис и услуга, како и идеална прегледност на содржините.

Посебна верзија на апликацијата уште во 2015 година беше лансирана за Android смартфоните, но не така високиот број на претплатници ја одложи верзијата за таблетите.

Apple Music е премиум музички сервис со месечна претплата, а нуди огромен избор на популарни изведувачи и најнови музички хитови.

Линк до Apple Music.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}