Маска за Samsung Galaxy S10+ ја откри дуо селфи камерата

Објавено на 04.12.2018 во НовостиМаска за Samsung Galaxy S10+ ја откри дуо селфи камерата

Заштитна маска за екранот на претстојниот премиум смартфон Samsung Galaxy S10+ ја откри шемата на дизајнот според која уредот на предната страна ќе има вградена дуо селфи камера со два сензора.

Селфи камерата на Samsung Galaxy S10+ ќе биде една од најважните функционални иновации бидејќи на најдобар начин се искористува предната површина со целосниот Infinity дисплеј на кој ќе нема никакви пресеци.

Треба да се напомене дека ова се уште не е финален дизајн на Samsung Galaxy S10+ кој до својата пролетна промоција може да претрпи уште некоја промена во изгледот и компонентите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}