Уште рендери со маски за Samsung Galaxy S10+

Објавено на 05.12.2018 во НовостиУште рендери со маски за Samsung Galaxy S10+

Синоќа објавивме рендери со маските за идниот модел Samsung Galaxy S10+, кои сега се заменети со нови. Очигледно е дека се наменети за модели со минимални рамки, кои речиси и ги нема и има четири задни камери.

Samsung Galaxy S10, S10+, и S10 Lite се трите модели што се очекуваат со нетрпение во 2019 година. Рендерите може да ги погледнете и на видеото одозгора.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}