Поддржете го Телефони.мк како Најдобар сајт за ИТ и електроника

Објавено на 07.12.2018 во НовостиПоддржете го Телефони.мк како Најдобар сајт за ИТ и електроника

Телефони.мк веќе долго време ја информира публиката за најновата мобилна технологија, и најновите технолошки трендови воопшто. 

Доколку ви се допаѓа нашата работа, би сакале да не поддржите во областа на „Најдобар сајт за ИТ и електроника“, на овој линк. Прогласувањето на најдобрите сајтови за 2018 година ќе се одржи на 13.12.2018 во просториите на Еу инфо центарот во Скопје во 18 часот.

Изборот на Сајт на Годината е проект со кој се промовираат, развиваат и поддржуваат интернет медиумите и севкупното интернет издаваштво во Македонија. Првиот чекор при гласањето е да потврдите дека не сте робот, а потоа да го внесете вашиот e-mail, со цел да може на системот да му потврдите дека сте индивидуален корисник, и нема да дојде до злоупотреба.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}