Познати сите големини на Samsung Galaxy S10

Објавено на 08.12.2018 во Новости



Познати сите големини на Samsung Galaxy S10

Етаблираниот „ликстер“ Еван Блас откри нова голема информација за претстојната премиум серија на смартфони Samsung Galaxy S10 која се очекува да пристигне кон крајот на февруари следната година.

Според извори од индустријата Блас откри дека Samsung Galaxy S10 ќе има вкупно три модели. Основниот смартфон Samsung Galaxy S10 ќе има Infinity O дисплеј со големина од 6,1 инчи, Plus верзијата ќе биде огромна со 6,4 инчен екран, додека пак Lite моделот на Samsung Galaxy S10 ќе има дијагонала на екранот од 5,8 инчи.





 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}