Видео: Прв поглед на Sony Xperia XZ4 Compact

Објавено на 08.12.2018 во НовостиВидео: Прв поглед на Sony Xperia XZ4 Compact

Sony Mobile ќе направи нов обид да ги воодушеви корисниците во премиум класата со планираниот смартфон Sony Xperia XZ4. Покрај него, ќе пристигне и Compact верзија која ќе има идентичен дизајн, но разбирливо со помал дисплеј и нешто поскромни компоненти.

Сега се појавија и првите детали за Sony Xperia XZ4 Compact благодарение на 3D рендерите и врз база на овие шематски прикази е изработено и првото видео кое го прикажува засега неофицијалниот дизјан и изглед на овој мини смартфон.

Sony Xperia XZ4 Compact заедно со помоќниот брат треба да пристигне најрано во јануари или пак за време на MWC 2019 во Барселона кон крајот на февруари.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}