Инстаграм само за момент го промени дизајнот на апликацијата

Објавено на 29.12.2018 во НовостиИнстаграм само за момент го промени дизајнот на апликацијата

Инстаграм тестирал за кратко хоризонтален приказ на објавите, но не кај сите, туку само кај одреден број корисници. Дизајнот на интерфејсот бил многу поинаков и значително се разликувал од оној што бил таков кога била направена апликацијата.

Со иновативниот приказ на објави, сите објави се претвараат во едно големо Story, со тоа што содржините ги расцепкува на категории, за да не шетате од едно на друго. Ова е дефинитивно голема промена, во споредба со онаа на која сме навикнати. Шефот на Инстаграм, Адам Мосери, на Твитер објави ова е само тестирање.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}