Moto G7 ќе има одличен дизајн

Објавено на 01.01.2019 во НовостиMoto G7 ќе има одличен дизајн

Нов рендер од Moto G7 со слика од заштитна маска покажува малку, но доволно за дизајнот на новиот квалитетен смартфон кој ќе има прекрасен изглед, одлична изработка и многу ефикасно искористена предна површина со селфи камера вградена во самиот дисплеј врз база на „капка“ принципот.

Moto G7 на задната страна ќе ја смести главната камера со два сензора, како и скенерот за отпечатоци. Звучникот на Moto G7 ќе биде поставен на дното, а странично кочето за вклучување и заклучување.

Moto G7 како одличен смартфон од средната класа треба да пристигне кон крајот на февруари годинава.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}