Android телефоните обожаваат да го копираат iPhone

Објавено на 04.01.2019 во НовостиAndroid телефоните обожаваат да го копираат iPhone

Apple е компанијата што направи револуција во светот на смартфоните, а неговите производи речиси секогаш поставуваат нови трендови. Технолошкиот џин од Купертин постави ново мерило во својата категорија, а ривалите почнаа да го копираат. 

Тоа е нормално, затоа што концептот што iPhone го постави, мораше некој да го следи, а тоа се однесува за Mac компјутерите, MacBook лаптопите, iPod и iPhone. И во моментот успешно го следат и му дишат на вратот Samsung и Huawei. iPhone е сепак главниот продукт на компанијата. Илустративната слика покажува само како Android телефоните го копираа на почетокто дизајнот на Apple. Меѓутоа, сега работите се изменети, затоа што Samsung и Huawei израснаа во супер иновативни компании, за кои е само прашање на време кога ќе го симнат Apple од тронот.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}