Samsung Galaxy S10 слика протече со иновативниот Infinity-O дисплеј

Објавено на 04.01.2019 во НовостиSamsung Galaxy S10 слика протече со иновативниот Infinity-O дисплеј

Иван Блес објави фотографија со наводно регуларниот Galaxy S10, кај кого можеме да го видиме новиот Infinity-O дисплеј на Samsung, кој беше најавен во ноември. Панелот го добива ова име од кружната дупка на дисплејот во горниот десен агол, која е домот на селфи камерата.

Samsung направил големи промени во споредба со Galaxy S9, затоа што сега горниот дел од рамката е намалена на половина, страничните се потенки исто така, како и долната страна. Сликата потврдува дека има копче за звук и Bixby копче, кое наводно ќе биде комбинирано со копче за вклучување/исклучување од спротивната страна на рамката. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}