Samsung Galaxy Note 9 доби Android Pie со одлични новитети

Објавено на 04.01.2019 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 доби Android Pie со одлични новитети

Samsung Mobile ја стартуваше финалната и целосна надградба со оперативниот систем Android Pie за фаблетот Samsung Galaxy Note 9 кој доби одлични новитети.

По подолго време на бета тестирање софтверот за Samsung Galaxy Note 9 со Android Pie носи многу подобрувања на перформансите, поголема стабилност и максимално искористување на потенцијалите.

Samsung Galaxy Note 9 со новата верзија на Android Pie добива и значително подобрување на перформансите на камерата со сите режими.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}