iPhone нема да го отстрани засекот се до 2020 година

Објавено на 08.01.2019 во НовостиiPhone нема да го отстрани засекот се до 2020 година

Повеќето брендови од смартфон индустријата користат сличен дизајн кај телефоните од една до две генерации. Apple, го иновираше овој дизајн со засекот, во кого се сместени звучникот, селфи камерата и сензорите за близина. 

Според шпекулациите, изгледа дека iPhone сепак ќе продолжи со ваквиот дизајн се до 2020 година. Apple го воведе засекот кај X моделот во 2017 година. Се разбира, се уште немаме официјални информации за ова, иако шпекулациите се секогаш 90% вистинити.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}