iPhone 2019 ќе има тројна камера

Објавено на 08.01.2019 во НовостиiPhone 2019 ќе има тројна камера

Според најновите рендер слики на неофицијално потврдениот дизајн на претстојниот iPhone 2019 се открива дека смартфонот ќе има тројна главна камера на задната страна.

Главната камера на iPgone 2019 треба да донесе неколку иновации меѓу кои и 3D скенер за различни апликации и сценарија на употреба, но ова се уште се непотврдени информации.

Apple наесен ќе лансира три нови модели од iPhone 2019 генерацијата и мора да понуди поголеми иновации.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}