Цукерберг објави на Facebook кој е неговиот предизвик за 2019

Објавено на 10.01.2019 во НовостиЦукерберг објави на Facebook кој е неговиот предизвик за 2019

Марк Цукерберг секоја година сака да научи нешто ново и да постави висока цел што сака да ја реализира за 365 дена.Во текот на оваа година Цукерберг сака да одржи голем број на јавни расправи за иднината на технологијата и нејзиното влијание врз општеството, со цел да знаеме какви предизвици не очекуваат во следните години.

Тој планира на секои неколку недели да разговара со експерти и лидери, но и со луѓето и заедниците, тие разговори ќе бидат јавни, ќе се следат преку Facebook или Instagram и Цукерберг ќе користи различни формати на разговори за да би биле што поинтересни. Како што знаеме, минатата година беше многу тешка за Facebook, со оглед на тоа што целосно ја изгуби довербата од страна на корисниците.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}