Најмалиот Samsung Galaxy S10 ќе нема вграден скенер за отпечатоци

Објавено на 11.01.2019 во НовостиНајмалиот Samsung Galaxy S10 ќе нема вграден скенер за отпечатоци

Според најновите информации од добавувачи во Кина, најмалиот модел на Samsung Galaxy S10 поради кратење на производни трошоци нема да располага со вграден скенер за отпечатоци под самиот дисплеј.
Ваквата одлука најверојатно е донесе за Samsung Galaxy S10 Lite да биде нешто поевтин и достапен за поголема група на корисници со ограничен буџет.
Исто така за овој модел сега се тврди дека официјално ќе се вика Samsung Galaxy S10 E без некое дополнително објаснување.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}