Можните комбинации за мемории кај новата Galaxy S10 серија

Објавено на 14.01.2019 во НовостиМожните комбинации за мемории кај новата Galaxy S10 серија

После неколку месеци шпекулации за мемориите на новите смартфони од Samsung Galaxy S10 линијата, откриени од Макс Вајнбах, сега излегоа нови информации за нив. Galaxy S10E ќе биде достапен само со една верзија, кој е многу подобар од Galaxy S9 со неговата 128GB внатрешна меморија и 4GB RAM меморија.

Класичниот Galaxy S10 ќе биде со 6GB RAM меморија и 128GB или 256GB внатрешна меморија, а Galaxy S10+ ќе биде достапен со толкава меморија исто така, а ќе го има најверојатно и во подобрена верзија со 8GB RAM и 512GB внатрешна меморија. 5G Galaxy S10 моделот ќе биде достапен во три конфигурации, со: 8/256GB, 8/512GB, и 1TB варијантата со 12GB RAM. Samsung смартфонот на преклоп ќе биде исто така со 12GB RAM и 512GB или 1TB внатрешна меморија.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}