iPhone XR 2 ќе има дуо камера

Објавено на 13.01.2019 во НовостиiPhone XR 2 ќе има дуо камера

Apple годинава повторно ќе лансира поевтин модел од iPhone XR сегментот, но притоа ќе се потруди да понуди неколку подобрување на перформансите и компонентите.

Според најновите информации iPhone XR 2 ќе има дуо камера на задната страна со два сензора. Засега не е позмапо по колку мегапиксели ќе имаат две леќи, но сигурно е дека ќе бидат поквалитетни.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}