Колкава батерија ќе има Samsung Galaxy Fold?

Објавено на 14.01.2019 во НовостиКолкава батерија ќе има Samsung Galaxy Fold?

Samsung со години трпеливо го развива својот прв иновативен смартфон Samsung Galaxy Fold кој ќе има двоен екран, ќе биде флексибилен и ќе може да се превиткува.

Според најновите информации Samsung Galaxy Fold ќе има комбинација од две батерии со поединечен капацитет од 2200 mAh, односно вкупно комбинирано моќ од 4400 mAh, што е сосема доволно за целодневна работа.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
 • Watch Edition Series 3
 • Watch Series 3
 • Watch Series 3 Aluminum
 • Watch Edition Series 2 42mm
 • Watch Series 2 42mm
 • Watch Edition Series 2 38mm
 • Watch Series 2 38mm
 • Watch Series 2 Aluminum 42mm
 • Watch Series 1 Aluminum 42mm
 • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}